Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2019, 12:03
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Barcelone sa po výprasku 4:0 od Liverpoolu smeje celý svet. Ďakujeme, Suárez, že si neoslavoval

ŠPORT LIGA MAJSTROV LIVERPOOL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Katalánci semifinálovú odvetu absolútne nezvládli.

Ak si včera nesledoval semifinále Ligy majstrov, v krátkosti by sa dalo opísať ako obrovský debakel. Liverpool naložil Barcelone 4 góly, Katalánci nedokázali streliť ani jeden a po roku opäť opúšťajú najprestížnejšiu klubovú súťaž zahanbení. Nič to však nemení na úžasnom víťazstve a postupe anglického celku, čo môžeš najlepšie vidieť na sociálnych sieťach. 

Barcelona momentálne zažíva výsmech, aký si vyslúžilo PSG pred pár týždňami po vypadnutí s Manchestrom United, a tak skoro zrejme neprestane. Angličania Messiho družinu rozbombardovali výbornou taktikou, neustále tlačili na rozohrávku a ani geniálny Argentínčan nemal nárok na to, aby strelil gól a posunul svoj tím do finále.

A tak sa teraz môžeme zabávať na tom, ako Luis Suárez neoslavoval gól na Anfielde, kde kedysi hrával, pretože koniec koncov žiadny gól nestrelil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia