Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. apríla 2019, 19:39
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Premiéra Fantastických zverov 3 bola odsunutá o rok. Vráti sa Johnny Depp ako Grindelwald?

Premiéra Fantastických zverov 3 bola odsunutá o rok. Vráti sa Johnny Depp ako Grindelwald?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na tretí diel Fantastic Beasts si budeme musieť ešte chvíľu počkať.

Práce na scenári pre tretiu časť čarodejníckej série Fantastic Beasts síce začali ešte pred príchodom dvojky do kín, no problémy na seba nenechali dlho čakať. Štúdio Warner Bros. totiž následne oznámilo, že sa štart natáčania trojky odkladá, čo mala spôsobiť údajná veľkoleposť snímky. Tá má byť väčšia ako prvé dva diely dokopy a tvorcovia kvôli tomu potrebujú viac času na prípravu.

Kamery sa teda mali spustiť až na jeseň tohto roku a s premiérou sa počítalo na november (listopad) 2020. Aj tomu je však teraz koniec a snímka sa tak opäť odsúva. Podľa najnovších informácií z tábora Warner Bros. sa totiž Fantastic Beasts 3 začne natáčať až na jar budúceho roku, pričom premiéra snímky je tentokrát naplánovaná na 12. novembra 2021, teda o celý rok neskôr.

Čo sa samotného príbehu tretej časti týka, momentálne o nej nevieme prakticky nič. Snáď iba toľko, že by sme sa okrem už predstavených lokácií mali pozrieť aj do nejakej novej (hovorí sa o Brazílii). Režisér David Yates totiž už dávnejšie potvrdil, že každý z plánovaných piatich dielov by sa mal odohrávať v inom meste. Po hereckej stránke sa počíta s návratom všetkých dôležitých postáv na čele s Newtom Scamanderom, no oficiálne potvrdený je aj Johnny Depp.

Premiéra Fantastických zverov 3 bola odsunutá o rok. Vráti sa Johnny Depp ako Grindelwald?
Zdroj: Warner Bros.

Okolo jeho návratu do postavy Grindelwalda viselo v poslednej dobe niekoľko otáznikov, a to najmä kvôli jeho právnym sporom s ex-manželkou Amber Heard (o tom sa dozvieš viac v článkoch tu, tu, tu a tu). Hereckí kolegovia sa nerozišli v dobrom, navzájom si posielajú žaloby, obviňujú sa z fyzických útokov a nevedia si pomaly ani prísť na meno, čo zástupcom Warner Bros. určite tvorilo výrazné vrásky na čele.

Zvlášť po škandále výkonného riaditeľa a predsedu spoločnosti Kevina Tsujiharu, ktorý zo svojej funkcie odstúpil po tom, čo sa prevalil jeho údajný vzťah s mladou herečkou. Tej mal vybavovať kastingy a úlohy vo filmoch. Zdá sa však, že sa štúdio rozhodlo stáť za svojou hviezdou a Deppovho Grindelwalda tak určite uvidíme aj v trojke. Tú opäť zrežíruje vyššie spomínaný David Yates (natočil posledné 4 filmy zo série Harry Potter a všetky z Fantastic Beasts) a o scenár sa aj tentokrát postará autorka knižných predlôh J. K. Rowling.

Domov
Zdieľať
Diskusia