Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. marca 2019, 0:40
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Johnny Depp tvrdí, že bývalá manželka Amber Heard ho podvádzala s Elonom Muskom

ZAUJÍMAVOSTI AMBER HEARD ELON MUSK JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Herec obvinil miliardára z aféry s jeho vtedajšou manželkou.

Vzťah Johnnyho Deppa a Amber Heard bol turbulentný od svojho začiatku. Herec a herečka sa do seba zamilovali, zosobášili sa a napokon od seba odišli, pričom Amber rovno vyhlasovala, že Johnny je násilník a viackrát ju zbil. Napriek týmto obvineniam Johnny Depp tvrdí, že je nevinný, čo chce najnovšie dokázať rovno v súdnej sieni.

Odporúčané
Štýlový a moderný apartmán v hlavnom meste Taiwanu Štýlový a moderný apartmán v hlavnom meste Taiwanu 6. novembra 2013, 0:13

Ako sme ťa informovali, herec svoju bývalú manželku zažaloval o 50 miliónov dolárov za to, že ho pripravila o rolu v nových Pirátoch Karibiku, ale obviňuje ju aj z toho, že sa chcela iba zviditeľniť, pričom poškodila jeho meno.

Amber svojho partnera obvinila z domáceho násilia viackrát, avšak ani on nezaháľal, keďže vraj po podobne domácej potýčke musel ísť na operáciu, keď doňho Amber hodila fľašu vodky, ktorá sa rozbila a zranila mu ruku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Portal Estrelando (@portalestrelando),

V žalobe sa však nachádza aj iné obvinenie, ktorého sa hneď chytili svetové médiá. Johnny Depp vyhlásil, že Amber Heard ho podvádzala s miliardárom Elonom Muskom.

Herečka pritom mala ku vizionárovi blízko, pretože si spolu začali krátko po tom, čo sa Amber s Johnnym rozišli, lenže právnici herca tvrdia, že Elon potajomky navštevoval herečku, keď Depp pracoval a bol odcestovaný. Musk vraj mal byť v spoločnom príbytku dvojice aj v deň, keď Amber na internet zavesila svoje zranenia, ktoré jej mal údajne spôsobiť herec.

Odporúčané
Jason Momoa chcel údajne vyhodiť Amber Heard z Aquamana 2. Opitý sa vraj obliekol za Johnnyho Deppa a robil si z nej srandu Jason Momoa chcel údajne vyhodiť Amber Heard z Aquamana 2. Opitý sa vraj obliekol za Johnnyho Deppa a robil si z nej srandu 14. októbra 2023, 10:30

Zástupcovia Muska už tvrdenia vyvrátili so slovami o tom, ako sa Elon s Amber zblížili až po skončení manželstva herečky a herca, a dokonca sa tento vzťah ani nepresunul do romantickej roviny po dlhší čas, takže Depp si vraj vo svojej žalobe vymýšľa a domýšľa.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený modus (@modus_men),

Domov
Zdieľať
Diskusia