Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2019, 17:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nahliadni do hlavy zosnulého Lil Peepa. Uvidíš rozprávkový svet a priblížiš sa k oblakom

HUDBA LIL PEEP
Uložiť Uložené

Lil Peepov kamarát tvrdí, že interpret chcel vydať video kvôli tomu, aby sa ľudia dostali bližšie k oblakom a do jeho hlavy.

 

Lil Peep nás opustil ešte v novembri 2017 a hudobný svet ho právom považuje za ďalšiu veľkú výstrahu pred nerozvážnym užívaním liekov v kombinácii s inými návykovými látkami. Bol známym reprezentantom novej vlny, v tomto článku sme si však dokázali, že jeho popularita po samovražde ešte výrazne stúpla.

Od jeho odchodu vyšlo viacero kvalitných vecí a jednej takej sa fanúšikovia dočkali aj teraz, v prvom rade však zaujme samotný videoklip a komentár jeho blízkeho človeka menom Sus Boy. Ten tvrdí, že si Lil Peep prial vizuál uverejniť kvôli tomu, aby sa ľudia priblížili oblakom a tiež jeho hlave plnej fantastických predstáv. 

Na tracku hosťujú aj ILoveMakonnen a Fall Out Boy a my môžeme očakávať, že novinka opäť zaznamená obrovský úspech. Aj Lil Peepova mama na svojom Instagrame potvrdila, že nápad na video sa zrodil ešte pred dvomi rokmi, a tak je jeho realizácia o to vzácnejšia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia