Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2019, 11:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovensko privíta legendárneho Ja Rule. Po viac ako 20 rokoch v americkom rape bude headlinerom Hip Hop Žije

Slovensko privíta legendárneho Ja Rule. Po viac ako 20 rokoch v americkom rape bude headlinerom Hip Hop Žije
HUDBA
Uložiť Uložené

Bratislavská zastávka Hip Hop Žije už pozná meno zahraničného headlinera.

Festival Hip Hop Žije sa nezadržateľne blíži a podobne ako po minulé roky, aj tentokrát sa bude konať v úplnom závere júna. Bratislavská zastávka už pozná aj prvých vystupujúcich zo Slovenska aj Česka a my vieme, že sa môžeme tešiť na kapacity ako Kontrafakt, Kali, Separ & DMS, Majk Spirit, Strapo či špeciálne vystúpenie najlepšieho domáceho DJa Nobodylistena.

Zvykli sme si, že na Hip Hop Žije nechýbajú ani zahraničné mená, a tak dnes s potešením oznamujeme aj samotného zahraničného headlinera. Ako už vieš z nadpisu, je ním legendárny Ja Rule, ktorý má na konte množstvo zásadných hitov pre všetky generácie.

Na pomyselnej scéne pôsobí už viac ako dve dekády, má na konte sedem štúdiových albumov, niekoľko nominácií na prestížnu cenu Grammy a mal možnosť spolupracovať s množstvom veľkých mien. Ako správny gangsta raper, aj on strávil chvíľu vo väzení, posledných pár rokov sa však venuje v prvom rade živým vystúpeniam a podľa najnovších informácií aj novej tvorbe. 

Na Hip Hop Žije 2019 v Bratislave bez pochýb zaznejú najväčšie hity a fanúšikovia si budú môcť užiť prierez jeho tvorbou od roku 1999 až do súčasnosti. 

Slovensko privíta legendárneho Ja Rule. Po viac ako 20 rokoch v americkom rape bude headlinerom Hip Hop Žije

Bratislavské Hip Hop Žije sa bude konať 28. - 30. júna a do pozornosti ešte dávame možnosť zakúpiť si lístok v predpredaji na oficiálnej stránke.  Už čoskoro zverejníme aj ďalšie domáce mená aj sprievodný program, ktorý bude ešte intenzívnejší a rozmanitejší ako v minulých rokoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia