Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2019, 12:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vraha Nipsey Husslea čaká doživotie za mrežami

HUDBA
Uložiť Uložené

Spravodlivosť Erica Holdera síce dobehla, nikto nám však už nevráti kvalitného rapera, ktorý mal pred sebou ešte veľkú kariéru.

Ešte na začiatku týždňa obletela hudobný svet smutná správa o tom, že nás navždy opustil talentovaný a obľúbený Nipsey Hussle. S populárnym raperom sa lúčili aj tie najväčšie hviezdy vrátane Rihanny, Kendricka Lamara, Drakea alebo The Weeknda, no na sociálnych sieťach sa vyjadrili snáď všetci reprezentanti starej aj novej školy. A dokonca aj interpreti mimo rapu. 

Postupne sme sa dočkali aj informácií o tom, že polícii v Los Angeles sa podarilo vypátrať indentitu vraha vďaka kamerovým záznamom, ktorý svoj ohavný čin nepremyslel do detailov. Po strelcovi menom Eric Holder LAPD niekoľko hodín pátrala, nakoniec bol dolapený a uväznený.

Odporúčané
Poznáme vraha Nipsey Husslea, na rozlúčke bolo zranených ďalších 19 ľudí. Drake, Kendrick Lamar aj The Weeknd vzdávajú poctu Poznáme vraha Nipsey Husslea, na rozlúčke bolo zranených ďalších 19 ľudí. Drake, Kendrick Lamar aj The Weeknd vzdávajú poctu 2. apríla 2019, 12:19

Podľa portálu Vice bol okrem vraždy obvinený aj z dvoch ďalších pokusov o zabitie a tiež držania strelnej zbrane. V prípade oficiálneho odsúdenia čaká 29-ročného Erica doživotie za mrežami. Za výšku trestu môže aj skutočnosť, že sa rozhodol nepriznať a stále tvrdí, že je nevinný. 

Vraha Nipsey Husslea čaká doživotie za mrežami
Zdroj: Los Angeles Police Department
Domov
Zdieľať
Diskusia