Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2019, 9:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Známy raper Nipsey Hussle bol chladnokrvne zastrelený na ulici v Los Angeles

HUDBA VRAŽDA
Uložiť Uložené

Konšpirácie hovoria o tom, že za jeho smrťou by mohol byť vyšší záujem ľudí, ktorí nechcú, aby boli zverejnené podrobnosti o liečiteľovi menom Dr. Sebi.

Americký rap utrpel ďalšiu obrovskú stratu. Ešte počas 31. marca bol pred svojim obchodom s oblečením chladnokrvne zastrelený populárny Nipsey Hussle, ktorý si vyslúžil aj nomináciu na Grammy a počas svojej kariéry mal možnosť pracovať po boku tých najlepších. Na konto si pripísal aj niekoľko ikonických hitov, jeho kariéra však končí tragédiou. 

Podľa dostúpných informácií portálu HotNewHipHop na Nipseyho zaútočili z auta priamo v uliciach Los Angeles a dohromady ho postrelili 6-krát, no zásahy dostali aj ďalší dvaja ľudia, pravdepodobne jeho známi. Zraneniam ako jediný podľahol, no obzvlášť hrozivý je aj príbeh sa touto nešťastnou udalosťou.

Len pár minút pred streľbou ešte Hussle stihol pridať tento veľavravný Tweet, v ktorom píše, že má silných nepriateľov. 

Zahraniční interpreti sa už so známym raperom lúčia a príspevky o ňom už pridali aj kapacity ako Drake, ASAP Rocky alebo Pharrell Williams. Médiá zároveň prichádzajú s prvými konšpiráciami, čo sa vlastne mohlo stať. Pravdou ostáva, že Nipsey je už dlhšie zapletený v nie úplne jasnom prípade týkajúcom sa dokumentárneho filmu, kde mal hlavnú úlohu zohrávať akýsi Dr. Sebi. 

Odporúčané
Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca 10. apríla 2024, 12:00

Veľa sa o ňom nevie, no má ísť o samozvavného liečiteľa, ktorý vraj dokonca poznal liek na AIDS. Dr. Sebi zomrel ešte v roku 2016, mal však po sebe zanechať aj dokumenty o tom, že sa na jeho smrti podieľala vláda. Ide však len o nepotvrdené konšpriácie, ktoré by zatiaľ nikto nemal považovať za fakty

Nipsey bol zároveň členom gangu Crips a aj keď neexistuje veľa informácií o jeho konfliktoch s Bloods, aj táto skutočnosť môže mať s jeho zastrelením dočinenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia