Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2019, 11:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Miley Cyrus ľudia silno skritizovali za najnovšie fotky na Instagrame. Svoju pózu na strome úplne nedomyslela

ZAUJÍMAVOSTI MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Speváčka chcela všetkým ukázať, ako je nad vecou.

Miley Cyrus nikdy nepatrila medzi známe osobnosti, ktoré by sa báli kontroverzie. Speváčka má za sebou množstvo väčších aj menších škandálov a najnovšie ju kritizujú tisícky ľudí na sociálnych sieťach, ba čo viac, aj jeden americký národný park.

Miley na fotografovaní s Alice Moitié vyliezla na vzácnu juku krátkolistú a na Instagram tieto fotky zavesila s popisom, že sa z takejto výšky pozerá na všetkú drámu, čo sa okolo nej deje.

Sériu fotiek úplne nedomyslela, pretože vyliezla na vzácny strom, s ktorého ochranou proti turistom si v posledných rokoch robia ťažkú hlavu mnohí odborníci. Juka je veľmi krehká, má plytké korene a nedokáže udržať váhu bežného človeka, ktorý sa na ňu pokúša vyškrabať. Často tak tieto stromy končia poškodené a dolámané, lebo turisti si chceli urobiť peknú fotografiu ako Miley.

Keď svoje fotky zavesila na Instagram, pochvalu si vyslúžila aj od modelky Gigi Hadid, lenže následne prišla kritika. Napomenul ju dokonca správca organizácie Mojave Desert Land Trust Geary Hund, ktorý jej napísal, že by si mala uvedomiť svoj status známej osobnosti a využívať ho na vzdelávanie a predchádzanie potenciálnemu poškodeniu vzácnej juky. Chce od nej, aby fotky z Instagramu odstránila, ale Miley zatiaľ na kritiku nijak nereagovala.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Looking down at all the petty drama like....

Příspěvek sdílený Miley Cyrus (@mileycyrus),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Miley Cyrus (@mileycyrus),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Miley Cyrus (@mileycyrus),

Domov
Zdieľať
Diskusia