Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2019, 13:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Elon Musk začína s rapovou kariérou. Využíva autotune, lúči sa s Harambe a popíja gin

HUDBA ELON MUSK
Uložiť Uložené

Skladba uzrela svetlo sveta ešte 30. marca, takže by nemalo ísť o prvý apríl.

Síce si uvedomujeme, aký je dnes deň, no táto správa pochádza ešte z víkendu, takže by nemalo ísť o prvoaprílový žart. Aktuálne najznámejší majiteľ technologickej firmy Elon Musk sa oficiálne stáva raperom a už sme sa dočkali aj jeho prvej skladby, ktorú netradične umiestnil na platformu SoundCloud. Tá už má najlepšie časy za sebou, takže sa vynára otázka, či za tým nebude niečo viac.

Jeho debutový track dostáva názov RIP Harambe a Elon sa v ňom jednoducho lúči so známou gorilou. Podobne ako veľa iných začínajúcich súčasných raperov, aj Elon maskuje nedostatky populárnym autotune efektom, takže jeho hlas je viac-menej na nerozoznanie. Otázkou ostáva, či má v pláne s hudbou pokračovať alebo ide len o výstrelok dokazujúci, že dnes už môže rapovať ktokoľvek. 

Do komentárov nám nezabudni napísať, ako sa ti Muskova novinka pozdáva a my budeme zvedaví, čo si pre nás pripraví nabudúce. Všetko však nasvedčuje tomu, že na neho prichádza druhá puberta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia