Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2019, 18:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine už nemá dúhové vlasy, začal posilňovať. Má sa dobre, hovorí právnik

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Postupne sa priznávajú všetci spolupáchatelia, o ktorých 6ix9ine povedal polícii a ak to takto pôjde ďalej, možno ani nedojde k pojednávaniu.

6ix9ine je vo väzbe už približne 4 mesiace, počas ktorých sa toho udialo naozaj veľa. Všetko dôležité nájdeš v tomto rozsiahlom článku, kde mapujeme celú Tekashiho kariéru až do momentu, kým sa priznal v deviatich trestných činoch zahŕňajúcich pašovanie heroínu a účasť na ozbrojených útokoch. 

To však nie je ani zďaleka všetko, keďže postupne dostávame informácie o tom, že sa začali priznávať aj ďalší spolupáchatelia. Zároveň sa k celej situácii a obzvlášť Tekashiho rozhodnutiu spolupracovať s políciou vyjadrilo množstvo interpretov, ktorí sa do dúhového rapera obúvajú, nadávajú mu a tvrdia, že je obyčajný udavač

Odporúčané
Novinky v prípade Tekashiho 6ix9ine: Udávať nemusel, raperi naňho útočia, program na ochranu svedkov sa môže stať realitou Novinky v prípade Tekashiho 6ix9ine: Udávať nemusel, raperi naňho útočia, program na ochranu svedkov sa môže stať realitou 21. marca 2019, 15:37

V tejto súvislosti je teda ešte otázkou, či by po prípadnom prepustení na slobodu nebol nútený nastúpiť do programu na ochranu svedkov, čo by v preklade znamenalo, že by sme o ňom už nikdy v živote nepočuli. Pravdou však ostáva, že k vytúženej slobode vedie dlhá cesta.

Po malých krokoch sa však dostávame k rozuzleniu. Už pred niekoľkými desiatkami hodín sme sa dozvedeli, že svoju vinu priznal aj Tekashiho manažér a teraz prichádzajú správy o tom, že 6ix9ine by mohol dostať naspäť svojho právnika menom Lance Lazzaro.

Informoval o tom známy právnik Moe Gangat, ktorý sa zúčastňuje skoro všetkých pojednávaní týkajúcich sa prípadu okolo 6ix9ine. Práve od neho pochádza väčšina noviniek pre médiá a teraz sa dozvedáme čosi viac o Tekashiho výzore.

Moe tvrdí, že Daniel už nie je dúhovým raperom, keďže mu farebné vlasy stihli odrásť a ostali mu len jeho tmavé. Zároveň už nemá ani vrkoče, no aj napriek tomu vyzeral spokojne. Dozvedáme sa tiež, že Tekashi začal posilňovať, mal sa dobre a bol veľmi vnímavý. Zatiaľ sa nevie, či Lazzaro bude môcť rapera naďalej zastupovať, keďže ho pôvodne od prípadu odstavili kvôli potenciálnej zaujatosti. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

69 kept his chin up in court today. Another defendant has pled guilty.. looks like it may not go to trial after all.

Príspevok, ktorý zdieľa LawyerforWorkers.com (@lawyerforworkers),

Domov
Zdieľať
Diskusia