Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2019, 19:37
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Pripravuje sa ďalší Zaklínač? Štúdio CD Projekt RED oznámilo, že v roku 2021 vydá ďalšiu hru

TECH CD PROJEKT RED CYBERPUNK 2077 ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Okrem Cyberpunk 2077 vyjde v roku 2021 ešte jeden neznámy titul.

Herné štúdio CD Projekt RED určite poznáš. Okrem iného stoja za nesmierne úspešnou sériou Zaklínača a celý svet teraz napäto čaká na rok 2021,  kedy poľskí vývojári vydajú ďalšie gigantické RPG, tentokrát pod názvom Cyberpunk 2077.

Futuristická hra je pritom už dávno hrateľná, no obrovský open-world svet nie je dotiahnutý k dokonalosti a zaslúži si ešte, aby mu developeri venovali čas.

Len pred nedávnom však známe štúdio potvrdilo, že na rok 2021 má pripravené dva herné RPG tituly. Cyberpunk 2077 je jedným z nich, no o druhom sme doteraz nepočuli a nikto netuší, čo majú Poliaci v pláne.

V roku 2017 sa však štúdio vyjadrilo, že návrat do sveta Zaklínača je na pláne, no po treťom dieli by už nemalo ísť o pokračovanie Geraltovej príbehovej línie. Nová hra tak môže byť znovu z fiktívneho poľského univerza plného divokých ostrovov či stredovekých mestečiek, no tiež niečím totálne nezávislým.

Pripravuje sa ďalší Zaklínač? Štúdio CD Projekt RED oznámilo, že v roku 2021 vydá ďalšiu hru
Zdroj: Cyberpunk 2077
Domov
Zdieľať
Diskusia