Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2018, 22:09
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Cyberpunk 2077 od tvorcov Witchera odhalil takmer hodinu gameplayu

TECH CD PROJEKT RED CYBERPUNK 2077 ZAKLÍNAČ 3
Uložiť Uložené

Obrovský počin z dielne CD Projekt Red sa predstavuje.

Na ďalšie informácie o vychádzajúcej hviezde Cyberpunk 2077 z dielne CD Projekt Red (tvorcovia Zaklínača) internet neustále netrpezlivo čaká a keďže sme sa dnes dočkali takmer hodinového gameplayu, fanúšikovia rozhodne neboli sklamaní.


Prekvapivo však nešlo o veľa nového – tvorcovia hry totiž vydali 48 minút herných záberov, ktoré novinári za zatvorenými dverami videli už pred približne dvoma mesiacmi na E3 a pred pár dňami aj na Gamescome.

Keďže si však všetky zábery CD Projekt Red poriadne strážil, museli sme sa uspokojiť len popismi hry. Po nedávnom prúsere na Twitteri sa možno CDPR rozhodlo hráčsku obec presunúť myšlienkami inde, a tak sme nečakane dostali gameplay už dnes.

Novinári už potvrdili, že ide o rovnaké zábery ako z Gamescomu a E3, kde sa prvýkrát premietali. Jediné, čo chýba, je živý komentár jedného z vývojárov.

Všetko začína tvorbou vlastnej postavy, uvidíme apartmán hlavného protagonistu a neunikne nám ani nádherné nočné mesto. Postava si zajazdí vo futuristickom aute a aj keď sa technicky nedozvedáme nič nové, sledovať gameplay a jeho nádherné vizuály nám o hre odkrýva poriadne veľa.

Odporúčané
Režisér Zaklínača 3 opúšťa CD Projekt Red. Multiplayer pre Cyberpunk 2077 sa ruší a sklamaním sú aj predaje hry Režisér Zaklínača 3 opúšťa CD Projekt Red. Multiplayer pre Cyberpunk 2077 sa ruší a sklamaním sú aj predaje hry 5. mája 2021, 19:02

Jedna z mála vecí, ktorých sa obávame, je recoil pri streľbe. Ako si môžeš všimnúť, zbrane nedávajú žiadny spätný ráz a vy sa tak o mierenie naozaj veľmi obávať nemusíte.

Aj keď nie je nič oficiálne potvrdené, môžeme očakávať, že Cyberpunk 2077 bude jedna z prvých AAA hier, ktorá vyjde aj na najbližšiu generáciu konzol. O nich síce veľa nevieme, no podľa dohadov ich môžeme očakávať koncom roka 2020.

Hra je už hrateľná od začiatku do konca, no pri rozmeroch tohto open worldu bude trvať ešte minimálne rok, než ju autori vybrúsia k dokonalosti. Myslíme si však, že sa pozeráme na hru s dátumom vydania niekedy okolo jari 2020 s prípadnými next-gen portmi na jeseň.

Domov
Zdieľať
Diskusia