Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2019, 10:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tary sa odmieta ospravedlniť, koncert Nicki Minaj bol zrušený kvôli rozbúrenému moru. Aj taký bol uplynulý týždeň

REFRESHER FRESHNEWS NICKI MINAJ REFRESHER+
Uložiť Uložené

V najnovších Freshnews sa už tradične dozvieš všetko dôležité z uplynulého týždňa.

Aj počas uplynulých pár dní Slováci a Česi svoju pozornosť upriamovali v prvom rade na rozruch okolo známych ľudí. Už tradične nechýbal zrušený koncert Nicki Minaj z bizarných dôvodov a ešte stále neutícha situácia okolo Taryho, ktorý sa ako bonus nechal v našom rozhovore počuť, že sa nechystá ospravedlniť. 

Rozruch vyvolal aj Pouličný autor tónov, ktorý venoval zopár úprimných riadkov svojim kolegom zo scény zároveň tak avizuje nový album, pričom by malo ísť o striktne rapovú záležitosť. V najnovších Freshnews sa však okrem hudby dozvieš aj novinky z filmov alebo módy a pripomenieme si zopár našich autorských článkov. 

Moderátori Andrea a Martin zhrnuli aj informácie z posledného Oktagonu 11, ktorý priniesol veľa prekvapení a zaujalo aj predstavenie novej Tesly. Na tú si však v našich končinách ešte budeme musieť chvíľu počkať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia