Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2019, 14:09
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

PewDiePie už nemá najviac odberateľov na YouTube

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ.

Upozornenie: V čase publikovania článku mal kanál T-Series o 30 tisíc sledovateľov viac ako PewDiePie. Počty sa ale každú chvíľu menia.

Slávny youtuber PewDiePie alias Švéd Felix Kjellberg, ktorého meno sa aktuálne bohužiaľ spája s tragickým teroristickým útokom, už nedrží rekord v počte odberateľov. Tento lukratívny post si dokázal udržiavať dlhých 6 rokov.

Napriek tomu, že jeho pád na pozíciu číslo dva bol predpovedaný už na minuloročný október, na tróne sa dlhodobo udržiaval vďaka extrémnej snahe svojich najvernejších fanúšikov.

Jeho miesto zaujal indický kanál s názvom T-Series, v ktorého obsahu nájdeš množstvo videií s hudbou a seriálovou produkciou. Ten má aktuálne o takmer 30 tisíc sledovateľov viac ako PewDiePie.

V súčasnej dobe majú obidva youtube kanály cez 90 miliónov sledovateľov. Podľa portálu SocialBlade by ale kanál T-Series v priebehu budúceho júna mohol prekročiť magickú hranicu 100 miliónov odberateľov.

Na Youtube môžeš sledovať ich súboj v priamom prenose

Domov
Zdieľať
Diskusia