Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2018, 15:36
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

PewDiePie bojuje o miesto najodoberanejšieho kanálu, tak fanúšik nakúpil bilbordy na jeho podporu. Nezabudlo sa ani na TV reklamy

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Jeden z fanúšikov PewDiePiea, ďalší youtuber menom Mr. Beast, to so Švédovou podporou myslí vážne.

PewDiePie je už niekoľko rokov najodoberanejším youtuberom na planéte, no už zopár týždňov mu na zadok dýcha iný kanál. Na druhom mieste sa totiž nachádza raketovou rýchlosťou rastúci indický channel menom T-Series. Ten má v portfóliu všetko od hudobnej po seriálovú produkciu a denne vydáva vyše desať videí.

V Indii je čoraz viac ľudí pripojených k internetu a práve vďaka tomu T-Series rýchlo rastie a aktuálne je len pár stotisíc odberov za obľúbeným Švédom. Z celého závodu vzniklo jedno veľké meme a PewDiePie nie je z jeho blížiacej sa prehry nadšený – aspoň to vo svojich videách s humorom tvrdí.

Bitku o prvé miesto riešia mnohí youtuberi a jeden z nich má PewDiePiea rád až natoľko, že investoval do všemožnej reklamy, aby Felixa podporil. Populárny youtuber Mr. Beast je známy videami s gigantickým rozpočtom a nesklamal ani tentokrát, kedy reklamu zavesil na každý bilbord v meste a nevynechal ani televízne či rádiové spoty.

A  reklama na niekoľko hodín skutočne pomohla a PewDiePieovi naraz pribudlo asi 80 000 nových odberateľov. Rast sa však znovu ustálil a už o niekoľko dní očakávame, že Felix z trónu zosadne.

Domov
Zdieľať
Diskusia