Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2019, 15:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž prepadol ženu pri bankomate. Keď zbadal zostatok na jej účte, všetky peniaze radšej vrátil

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Prepadnutie, ktoré sa skončilo úsmevným momentom.

V čínskom meste Heyuan City sa vo februári malo odohrať lúpežné prepadnutie, ktoré sa našťastie neskončilo žiadnym ublížením na zdraví. Ako píše singapurský portál Mothership, na internete sa objavilo video, na ktorom neznámy muž údajne napadol ženu vyberajúcu peniaze z bankomatu.

Preľaknutá žena nevedela, čo sa deje, a tak mužovi odovzdala peniaze bez protestovania. Zlodej jej mal ukradnúť približne 2 500 čínskych jüanov, čo je v prepočte skoro 350 €, ale nestačilo mu to. Mal záujem o viac bankoviek, tak ženu prinútil, aby mu ukázala zostatok na účte.

Keď ho zbadal, zastavil sa a po chvíli peniaze žene vrátil. Vraj si všimol, že jej na účte už nezostalo úplne nič, a tak bankovky nechal tak a odkráčal preč. Na bezpečnostnej kamere bol zachytený aj jeho nenápadný úškrn na tvári, keď od bankomatu odchádzal.

Policajti muža onedlho zadržali a on sa priznal, že si chcel takouto lúpežou prilepšiť a zaplatiť účty, pretože mu už nezostávali žiadne peniaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia