Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2019, 10:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Marpov cieľ je show pre 100 tisíc ľudí a odísť na miesto, kde ho nikto nenájde

HUDBA DANIELA NÍZLOVÁ
Uložiť Uložené

Marpo sa vyhýba nadávkam, rapuje na jeden rým a motivuje všetkých ľudí stratených v emóciách.

Už pred viac ako dekádou prišiel Rytmus s vetou keď som rýmoval na jeden rým, debili boli z toho v pi*i. Dnes to už síce až taká pravda nie je, no Marpo aj napriek tomu otvára svoju novinku Řeka plejádou najjednoduchších slov s rovnakou koncovkouNeskôr sa skladba rozbehne a my tak môžeme sledovať ďalšiu motivačnú záležitosť, s ktorou člen Troublegangu mieri do rádií. 

Dôkazom je aj skutočnosť, že vynechal nadávky a do generickej témy o všetkom, o sebe a zároveň o ničom sa nesnažil vložiť nič inovatívne. Ako už býva zvykom, dočkali sme sa aj videoklipu, ktorý prestriháva zábery z čerpacej stanice a pódia. Martin Linhart so svojim tímom sa snažili vložiť do vizuálnej stránky aspoň trochu filmového ducha, no prepojenie až tak úplne nevidíme. 

Marpo v texte spomína koncert pre 100 tisíc ľudí, čo znie ako zaujímavý míľnik, a tak budeme zvedaví, kedy si pre seba rezervuje Strahov. Ty nám do komentárov nezabudni napísať, ako sa ti Marpov nový počin páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia