Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2019, 10:59
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Šimpanzovi v ZOO návštevníci hodili drogy. Skoro sa dohrýzol k smrti

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Nórsky šimpanz Julius bojuje o prežitie.

Snáď každý deň sa len ďalej a ďalej presviedčame, že ľudská krutosť a zvrátenosť nepoznajú hraníc. V známej zoologickej záhrade Dyreparken i Kristiansand v Nórsku je lokálnou hviezdou šimpanz Julius. Medzi návštevníkmi ZOO sa však zrejme skrývajú aj mnohí neprajníci, keďže jeden z nich v sebe našiel dostatočné množstvo neľudskosti, aby šimpanzovi hodil fľašu s narkotikami.

Plastovú fľašu s rozpustenými drogami opica vypila. Účinky však prišli až postupne a šimpanz sa nasledujúce dni až hodiny správal veľmi divne. Celý čas bol utiahnutý v rohu a nakoniec sa dokonca uchýlil k sebapoškodzovaniu a začal si bolestivo hrýzť ruku.

Zviera bolo pred niekoľkými dňami prevezené do samostatného výbehu, no ani tam sa jeho stav nezlepšil. Šimpanza museli uspať, aby mu ruku ošetrili, no po zobudení v poškodzovaní pokračoval a pomohla až druhá narkóza.

Polícia už vo veci rozbehla vyšetrovanie, no bohužiaľ, bezpečnostné kamery zachytávajú len šimpanzov výbeh, nie samotných návštevníkov.

Šimpanzovi v ZOO návštevníci hodili drogy. Skoro sa uhrýzol k smrti
Šimpanzovi v ZOO návštevníci hodili drogy. Skoro sa uhrýzol k smrti Zdroj: reddit/enex
Domov
Zdieľať
Diskusia