Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2019, 9:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

PornHub zverejnil, aké kategórie vyhľadávalo nežné pohlavie počas MDŽ najviac

ZAUJÍMAVOSTI PORNHUB
Uložiť Uložené

Najrozšírenejšia platforma na sledovanie pornografických videí zverejnila ďalšiu zaujímavú štatistiku, ktorá sa tentokrát týkala Medzinárodného dňa žien.

PornHub s radosťou rozširuje povedomie o svojej existencii zverejňovaním rôznych štatistík, ktoré sa týkajú návykov celého sveta pri sledovaní porna. Obzvlášť zaujímajúce sú v prípade, keď sa viažu na konkrétne udalosti, keďže dokážu trefne reflektovať, ako sa vkus na jednotlivé kategórie mení. 

Včera svet oslavoval Medzinárodný deň žien a aj keď platí, že by sme si ich mali vážiť každý deň, aspoň sme mali ideálnu príležitosť uvedomiť si to. Či už je to rodina alebo priateľka, nežnému pohlaviu patrí veľká vďaka, za všetko, čo pre mužov robia. Nie všetci však mali možnosť počas 8. marca poďakovať im osobne, na čo teraz vtipne reaguje samotný práve PornHub.

Prichádza s infografikou, resp. mapou sveta, na ktorej znázorňuje, aké kategórie počas MDŽ vyhľadávali ženy na stránke najviac. Asi nikoho teda neprekvapí, že chúťky nežnejšieho pohlavia ovládla sekcia „lesbian“. Podobne to dopadlo aj v Európe, no zvyšok planéty je už o niečo rozmanitejší.

PornHub zverejnil, aké kategórie vyhľadávalo nežné pohlavie počas MDŽ najviac
Zdroj: pornhub.com/insights
Domov
Zdieľať
Diskusia