Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2019, 0:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

20 minútové porovnanie Bohemian Rhapsody s Live Aid koncertom ťa presvedčí, že Rami Malek dokonale skopíroval Freddieho Mercury

20 minútové porovnanie Bohemian Rhapsody s Live Aid koncertom ťa presvedčí, že Rami Malek dokonale skopíroval Freddieho Mercury
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia oscarovej snímky a skupiny Queen si znova prídu na svoje.

Začiatkom tohto roku sme ťa informovali o tom, že na Blu-ray verzii oscarového hitu Bohemian Rhapsody budeš môcť mimo iného sledovať kompletné vystúpenie filmovej kapely Queen na čele s Ramim Malekom, ktoré sa do premietanej verzie bohužiaľ nezmestilo.

Bolo samozrejme len otázkou času, kedy sa nájde nadšenec, ktorý Live Aid z Bohemian Rhapsody prostredníctvom videa porovná so skutočným vystúpením Queen z roku 1985.

V nižšie priloženom zrovnaní môžeš badať niektoré viac či menej výrazné zmeny, no najmä úchvatnú podobnosť, ktorú nám „skupina Ramiho Maleka“ počas svojho hraného vystúpenia predviedla.

Úspechy Bohemian Rhapsody koncom minulého mesiaca pokračovali získaním štyroch Oscarov, pričom mimoriadne dôležitú kategóriu najlepšieho herca zabral samotný predstaviteľ Freddieho Mercuryho Rami Malek. Dráme Bryana Singera (na konci natáčania ho vystriedal Dexter Fletcher) sa ďalej podarilo získať Oscara za zvukový strih, najlepší zvuk a najlepší strih (John Ottman).

Okrem toho sa môže Bohemian Rhapsody pýšiť dvojicou Zlatých glóbusov a dvomi oceneniami od Britskej akadémie filmového a televízneho umenia (BAFTA). 

Ak patríš medzi verných nadšencov filmu a taktiež Ramiho Maleka, určite ti odporúčame prečítať si článok o desiatich zaujímavostiach z jeho života. K ďalším informáciám sa dopracuješ v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia