Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2019, 20:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Praha bude mať MHD zdarma, Ektor neukáže kára a Eminem znovu útočí. Doma aj vo svete to opäť žilo

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

V najnovších Freshnews si pripomenieme aj Oscarov a technologické aj hudobné novinky.

Najnovšími Freshnews ťa prevedie dvojica Andrea a Krištof, ktorí sa o slovo hlásia z českého štúdia v tradičnom stredajšom čase o 18:00. Posledných pár dní bolo zasvätených v prvom rade odovzdávaniu prestížnych filmových cien. Počas oscarového galavečera sme sa dočkali hneď niekoľkých prekvapení a ty sa vďaka Freshnews dozvieš nielen víťazov. 

Moderátori ti pripomenú aj dve dôležité videá s Rytmusom a Egom, ktoré by ťa určite nemali obísť, a pozrieme sa na exkluzívnych obsah Refresheru a domáce aktuality, ktoré nás tentokrát výnimočne prekvapili výhradne pozitívne. 

Okrem hudby, módy a filmov sme sa pozreli aj na technológie, v rámci ktorých vyčnieval počas posledných dní Huawei. Ten prichádza na trh s prelomovou novinkou, no nebudeme predbiehať. Ako vždy, ak ťa čokoľvek zaujme, viac si môžeš prečítať vďaka linkom v popisoch, keďže sme pred Freshnews vždy všetko podrobnejšie rozpracovali v texte. 

Domov
Zdieľať
Diskusia