Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2019, 18:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias získava platinu, Supreme predstavuje bicie aj osviežovač vzduchu

REFRESHER 6IX9INE FRESHNEWS SUPREME YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Uplynulých pár dní prinieslo novinky, ktoré opäť diskutoval celý svet.

 

Najnovšie Freshnews si pre teba pripravila dvojica Andrea a Martin, ktorí si opäť pripravili zaujímavé novinky zo sveta hudby, filmov, módy, ale aj domáceho Česka. O suverénne najväčší rozruch sa postaral 6ix9ine. Ten pomáha polícii objasniť všetky prípady, v ktorých bol obvinený a keď to takto pôjde ďalej, na slobodu by sa mal dostať už v januári  2020. K tomu sa však podrobnejšie ešte dostaneme. 

S novinkami prichádza aj značka Supreme, ktorá okrem oblečenia prišla aj s množstvom bizarných doplnkov ako bicie, osviežovač vzduchu v tvare koruny alebo rybárske návnady. Potešíme fanúšikov filmového Pikachu a na svoje si prídu aj tí, ktorí nemali čas sledovať, čo sa stihlo udiať u nás.

Pripomenúť si ešte môžeš nedeľné Freshnews so Šajmom a Filipom a do pozronosti ešte dávame aj druhý diel Refresher Zimy, v rámci ktorej sme navštívili nádherné Vysoké Tatry, otestovali Grand Hotel Kempinski a vyšantili sa v snehu. 

Ako vždy, aj dnes platí, že všetky správy sme pred tým rozobrali v článkoch, takže sa stačí v popisku prekliknúť na link a dozvieš sa viac informácií. 

Domov
Zdieľať
Diskusia