Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. februára 2019, 11:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Annet X strieda outfity a nálady v novom videoklipe

HUDBA
Uložiť Uložené

Mladá speváčka sa pripomína novou skladbou, ktorú sprevádza vkusný videoklip.

Annet Charitonova vystupujúca pod umeleckým pseudonymom Annet X sa hudbe síce nevenuje dlho, no podarilo sa jej pochopiť, akým smerom by sa mala speváčka, resp. raperka v dnešnej dobe uberať. Pri debute ju ešte podporil Ben Cristovao, no dnes si už sama užíva dosatok pozornosti. A že si ju naozaj zaslúži dokazuje aktuálnou novinkou s názvom MON AMI.

Chytľavá spevácka záležitosť prichádza aj s nápaditým videoklipom, kde môžeme vidieť ako sa pri postupnom otáčaní 360-stupňovej kamery pred objektívom striedaa niekoľko verzií Annet s rôznymi náladami a outfitmi. Pochvalu si zaslúži aj režisér Tomáš Kasal a jeho tím, ale aj hudobný producent a raper Osama Verse-Atile z Glowsticks. 

Budeme zvedaví, či Annet nadviaže na úspech singlov aj celistvým počinom, aj keď v dnešnej dobe sa to dá bez problémov utiahnuť aj bez neho. Zatiaľ nám daj v komentároch vedieť, ako sa ti páči novinka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia