Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2019, 12:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slováka chytili policajti s takmer 0,5 kg marihuany, lebo prekročil rýchlosť. V aute schovával poriadny kontraband

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Naši policajti sa pochválili slušným úlovkom.

Slovenskí policajti sa na svojej facebookovej stránke pravidelne chvália úspešnými akciami a záťahmi. Občas sa im podarí rozbiť drogový gang, inokedy zase píšu o jednotlivcoch, ktorí si nedali pozor a skončili vo väzbe.

Najnovší drogový prípad pochádza z obce Kotešová v okrese Bytča, keď policajná hliadka zastavila šoféra, ktorý prekročil najvyššiu povolenú rýchlosť. Hliadke sa zdalo, že z auta zacítila zvláštny zápach, a tak ho prehľadali a narazili na drogový kontraband.

V interiéri auta zaistili až 402,5 gramu zelenej sušiny, z ktorej sa vykľula marihuana. Okrem samotnej rastliny našli aj sklenenú fajku či marihuanovú šišku s hmotnosťou 0,608 gramu. Zatiaľ nevedno, čo plánoval 34-ročný šofér s takým množstvom marihuany urobiť, ale už bol obvinený z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok a obchodovania s nimi.

Policajti informovali, že muž vo svojej výpovedi označil Českú republiku ako miesto, odkiaľ mala marihuana pochádzať. Pri takom veľkom množstve drogy môžeme len špekulovať o tom, či mala byť rastlina na nasledujúci predaj, ale ako naznačuje obvinenie, policajti muža podozrievajú aj z toho.

Domov
Zdieľať
Diskusia