Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2019, 12:18
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

O ženský spin-off série Rýchlo a zbesilo sa postarajú scenáristky z Marvelu

O ženský spin-off série Rýchlo a zbesilo sa postarajú scenáristky z Marvelu
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO
Uložiť Uložené

Populárny Vin Diesel dievčatá privítal s veľkou radosťou.

Krásne ženy, extrémne rýchle autá a nebezpečná akcia. To všetko odjakživa patrilo k divákmi vyhľadávanej filmovej sérii Rýchlo a zbesilo. Tá sa spočiatku síce skôr sústredila na ilegálne závody a až neskôr prešla premenou do akčnejšej verzie, ale jej základ zostával aj naďalej rovnaký. Fanúšikov zakaždým pobavila a tvorcovia preto mohli natáčať ďalšie a ďalšie časti.

Okrem hlavnej dejovej línie sa ale Rýchlo a zbesilo presunie aj na pole spin-offov. Prvý z nich s názvom Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw sa, ako už z názvu vyplýva, zameria na postavy Jasona Stathama a Dwayna Johnsona.

Druhým z trojice pripravovaných spin-offov bude zatiaľ nepomenovaný projekt, ktorý tentokrát povedie ženská predstaviteľka. Okrem toho, že dominantnou postavou v pripravovanom spin-offe bude žena, na scenári filmu zapracuje trojica scenáristiek. Na svojom Instagrame o tom s nadšením informoval Vin Diesel.

Odporúčané
KVÍZ: Bola v Rýchlo a zbesilo Transformers motorka či lietanie na autách? Uhádneš, ktoré šialené scény boli vo filmoch? KVÍZ: Bola v Rýchlo a zbesilo Transformers motorka či lietanie na autách? Uhádneš, ktoré šialené scény boli vo filmoch? 17. mája 2023, 12:00

Do „rodiny“ Rýchlo a zbesilo teda po novom privital Genevu Robertson-Dworet (spolupracovala na scenári Captain Marvel), Nicole Perlman (napísala prvý diel Guardians of the Galaxy) a Lindsay Beer (scenár k Sierra Burgess is a Loser od Netflixu).

Domov
Zdieľať
Diskusia