Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. januára 2019, 21:59
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Crocs predstavuje neestetické trávové krokodílky. Kolaborácia s Chinatown Market posúva hranice nevkusu

Crocs predstavuje neestetické trávové krokodílky. Kolaborácia s Chinatown Market posúva hranice nevkusu
Zdroj: Crocs
MÓDA CROCS
Uložiť Uložené

Najnovší počin z dielne americkej značky Crocs je navrhnutý tak, aby si sa cítil, akoby si kráčal bosý po trávniku.

Svet módy je naozaj rôznorodý a má veľké množstvo tvárí, vrátane tej bláznivej, o ktorú najmä v posledných rokoch rozhodne nie je núdza. Tento fakt pravidelne deklaruje aj mnohými ľuďmi nenávidená a zároveň milovaná americká značka Crocs.

V minulosti to bolo napríklad vďaka tradičnej siluete doplnenej o neestetickú vyvýšenú platformu v spolupráci s francúzskou luxusnou módnou značkou Balenciaga či krokodílkam so zabudovanými ponožkami navrhnuté v rámci kolaborácie s newyorskou streetwearovou značkou Alife.

Nenahraditeľným gumovým sandálom pripomínajúcim skôr dreváky, nestačí, že už samé o sebe sú neestetické a že všetky ich bláznivé kolaborácie sú predovšetkým terčom posmeškov. Aktuálne totiž prichádzajú s ešte bizarnejšou spoluprácou. Ide o nevkusné trávové krokodílky z kooperácie s newyorskou streetwearovou značkou Chinatown Market.

Crocs predstavuje neestetické trávové krokodílky. Kolaborácia s Chinatown Market posúva hranice nevkusu
Zdroj: Instagram/@chinatownmarket

Ich spoločný počin je navrhnutý tak, aby sa jeho nositeľ cítil, akoby kráčal bosý po trávniku. Dátum vydania je práve dnes a cena začína na sume 60 amerických dolárov, čo je v prepočte približne 53 €.

Očakáva sa, že tieto crocsy budú jedny z najlimitovanejších a najžiadanejších párov v roku 2019, rovnako ako predošlá kolaborácia s raperom Post Malonom, ktorá je považovaná za jednu z najcennejších v roku 2018. Je teda veľká šanca, že najnovší počin z dielne amerického Crocsu bude kráčať v šľapajach jeho predchodcu.

Domov
Zdieľať
Diskusia