Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2019, 10:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mať závislosť je lepšie ako mať závisť. Viktor Sheen oznamuje album Zlato prvým trackom

HUDBA
Uložiť Uložené

Šikovný Viktor Sheen potešil fanúšikov prvým videoklipom k novému albumu, ktorý bude niesť názov Zlato.

Viktor Sheen síce svoju kariéru nezačal podľa predstáv, no teraz už je všetko v poriadku a ako sólo interpret si ide za veľkým úspechom. Sprevádza ho cit pre hudbu a razí si vlastnú cestu, ktorá si našla veľmi veľa lojálnych fanúšikov. Tých v roku 2019 poteší ďalším štúdiovým projektom, pričom sme sa dnes dočkali prvých dôležitých informácií. 

Konkrétne nám Viktor predstavuje prvú skladbu, ktorá prichádza hneď aj so sprievodným vizuálom. Dostáva názov Zlato, pričom ide o rovnomenný titul ako samotný projekt. Za pozornosť stoji aj samotný vizuál od Petra Simona. Vkusná umelecká záležitosť len dokazuje, že Sheenovi záleží na tom, čo vydáva a my sa už teraz nevieme dočkať ďalších vecí. 

O hudobnú produkciu sa postaral slovenský Pilate a viac sa už dozvieš z plnohodnotnej ukážky. Zatiaľ síce nevieme, kedy by mal nosič uzrieť svetlo sveta, no všetko nasvedčuje tomu, že to bude ešte prvá polovica aktuálneho roka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia