Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2019, 12:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najbohatší pár sveta sa rozvádza. Rozdelia si skoro 140 miliárd dolárov

ZAUJÍMAVOSTI AMAZON JEFF BEZOS
Uložiť Uložené

Ak by sa rozdelili na polovicu, prezident a CEO Amazonu Jeff Bezos by už nebol najbohatším mužom planéty. Naopak, jeho manželka by sa stala najbohatšou ženou na svete.

Podľa zoznamu miliardárov z portálu Bloomberg je Jeff Bezos ako prezident a CEO Amazonu najbohatším mužom planéty, pričom jeho odhadovaný majetok prevyšuje 100 miliárd dolárov. Svet obletela správa o tom, že prostrednícvtom Twitteru oznámil rozvod so svojou manželkou MacKenzie Bezosovou

Strávili spolu 25 rokov života a podľa príspevku sa rozhodli žiť oddelene dobrovoľne a naďalej budú priateľmi. Či už ide o formálne vyjadrenie pre médiá alebo skutočnosť, verejnosť v prvom rade zaujíma, čo bude po oficiálnom rozchode s ich spoločným majetkom a titulom najbohatšieho človeka na planéte. 

Nuž, zatiaľ nevieme, ako sa rozdelia 137 miliárd, no ak by šli jednoducho na polovicu, Jeff Bezos, vlastník denníka The Washington Post a jedného z najväčších internetových obchodov, by musel prenechať prvenstvo Billovi Gatesovi. Z jeho exmanželky by sa zároveň, paradoxne, stala najbohatšia reprezentantka nežného pohlavia.

Domov
Zdieľať
Diskusia