Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2019, 13:49
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bad Boys 3 sa začalo natáčať! Po krku Willa Smitha pôjde hlava nebezpečného drogového kartelu

Bad Boys 3 sa začalo natáčať! Po krku Willa Smitha pôjde hlava nebezpečného drogového kartelu
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3
Uložiť Uložené

K starej dvojke sa pridáva taktiež špecializovaná jednotka s kráskou Vanessou Hudgens.

Will Smith a Martin Lawrence nám ešte koncom minulého roku oznámili, že Bad Boys for Life sa oficiálne stáva realitou. Urobili tak prostredníctvom Instagramu, ktorý Smith aj tentokrát využil na to, aby fanúšikom akčnej série zdelil skvelú novinku, a to konkrétne, že natáčanie očakávanej 3. časti už konečne započalo.

Prostredníctvom svoju účtu publikoval fotografiu, na ktorej môžeš pozorovať kopu scenárov s nápisom Bad Boys for Lif3. Do príspevku herec v krátkosti napísal, že o ďalšom vývoji nás bude (zrejme rovnakým spôsobom) informovať aj naďalej.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Day 1. I’ll keep y’all posted

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith),

Okrem potešujúcej informácie o začiatku natáčania k tebe prichádzame aj s oficiálnou synopsou. Z nej vychádza, že ústredný dej 3. dielu sa samozrejme bude krútiť okolo policajného oddelenia v Miami, no v novej časti sa k hlavným detektívom pridá aj elitný tím AMMO.

V ňom uvidíme Vanessu Hudgens, Charlesa Meltona, Paolu Nunez (bývala Mikeova priateľka) či Alexandera Ludwiga. Posledného menovaného budú určite poznať najmä fanúšikovia seriálu Vikingovia, v ktorom Kanaďan Ludwig stvárňuje postavu Bjorna.

Bad Boys 3 sa začalo natáčať! Po krku Willa Smitha pôjde hlava nebezpečného drogového kartelu
Zdroj: MGM Television a History

Podľa zdrojov portálu MovieWeb mali Martin Lawrence a Will Smith podstúpiť s tímom AMMO akýsi test chémie, ktorého obsah je neznámy. K staro-novej zostave sa pridáva aj ďalšia známa tvár v podobe Joea Pantoliana. Ten si znova zahrá postavu kapitána Howarda.

Odporúčané
Box Office: Bad Boys for Life si idú po pol miliardové tržby z kín a Malé ženy sú obrovským kasovým úspechom Box Office: Bad Boys for Life si idú po pol miliardové tržby z kín a Malé ženy sú obrovským kasovým úspechom 3. februára 2020, 16:59

Film režíruje dvojica Adil El Arbi a Bilall Fallah a premiéru Bad Boys for Life predbežne očakávame na rok 2020. Verme teda, že v procese tvorby nebudú stáť žiadne výrazné prekážky. Tešíš sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia