Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2019, 20:39
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Reflexné Yeezy, Nike s obrátenou „fajkou“ alebo technológie budúcnosti. 10 najočakávanejších tenisiek roka 2019

MÓDA ADIDAS NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK NIKE TRAVIS SCOTT YEEZY
Uložiť Uložené

Ktorých tenisiek sa nemôžeme dočkať už teraz?

Tenisky sú bez pochýb najobľúbenejším kúskom oblečenia drvivej väčšiny obyvateľstva. Keď si zadovážiš nový pár, vyberieš ich z krabice a prvýkrát obuješ, celý svet okolo teba automaticky prestáva existovať, stredobodom tvojho záujmu sú voňavé tenisky vyhlásenej značky.

V prebiehajúcom roku bude pokračovať niekoľko osvedčených spoluprác, konkrétne adidas s Yeezy a Nike s OFF-WHITE, ale dočkáme sa aj znovuoživenia zašlej slávy niekdajšej ikonickej divízie Air Jordan od Nike. Na ktoré tenisky si teda fanúšikovia brúsia zuby už teraz?

Nike x OFF-WHITE

Spolupráca medzi športovým gigantom Nike a OFF-WHITE, luxusnou značkou Virgila Abloha, sa radí medzi najväčšie, ktoré sme počas posledných rokov mohli zaznamenať. Samozrejme, nechystajú sa poľaviť, aj v tomto roku nás budú zasypávať extravagantnými prevedeniami ikonických tenisiek.

Už 17. januára poputujú do predaja dve prevedenia tenisiek Air Max 90 – Desert Ore a Black. Tradične obsahujú typické prvky, pre ktoré sa stala spolupráca dvoch súčasných velikánov vyhľadávaná, samotný obľúbený model sa taktiež pričiní o popularitu.

najočakavanejšie releasy tenisiek v roku 2019
najočakavanejšie releasy tenisiek v roku 2019 Zdroj: Nike
najočakavanejšie releasy tenisiek v roku 2019
najočakavanejšie releasy tenisiek v roku 2019 Zdroj: Nike

Dočkať by sme sa mali tiež výrazného modrého prevedenia tenisiek Air Force 1, bližšie informácie však ešte nie sú známe. Samotný Virgil Abloh ich teasoval zatiaľ iba prostredníctvom svojho instagramového profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @virgilabloh on

Domov
Zdieľať
Diskusia