Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2019, 3:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bokroš celé roky ponižuje hráčov, jedného obvinil z korupcie. Mladý reprezentant odhalil temnú stránku slovenského hokeja

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Len pár dní po vypadnutí po vypadnutí slovenskej dvadsiatky z hokejového šampionátu sme sa dočkali odvážneho vyjadrenia.

Výkon slovenskej reprezentácie do 20 rokov na aktuálnom hokejovom šampionáte síce nikoho neoslnil, no dalo sa konštatovať, že naši hráči vždy odchádzali zo zápasov so cťou. Vtedy sme však ešte nevedeli, čo ich čaká v kabíne. Zdá sa totiž, že najväčšou profesnou oporou im bol tento status Borisa Valábika. 

Dnes totiž nabral odvahu jeden z hráčov reprezentácie – Martin Pospíšil, ktorý sa už nebol ochotný ďalej nečinne prizerať na to, kam smeruje náš mladý výber. Kritiku na vedenie mužstva zo svojej perspektívy uverejnil na oficiálnom Facebook profile a venoval ju v prvom rade aktuálnemu trénerovi a tiež manažérovi. 

Martin bol veľmi konkrétny a pomenoval hneď niekoľko situácii, ktoré bude teraz musieť Bokroš vysvetliť. Celý príspevok si môžeš prečítať nižšie. Dozvieš sa v ňom, ako si manažér Ulehla neplní povinnosti a necháva vyčerpaných hráčov čakať na letiskách, no určite najhrozivejšia je časť venovaná Ernestovi Bokrošovi. 

Dozvedáme sa o tom, ako sa snaží reprezentantov ponižovať, vulgárne im nadáva za výkony a ak mu niekto nie je sympatický, dokáže zaujať veľmi negatívny postoj. Z niektorých vyjadrení behá mráz po chrbte, no obvinenie Pospíšila z toho, že za miesto vo výbere zaplatil kartou je úplny vrchol. Veď posúď sám. 

K situácii sa už vyjadril aj Miloš Fafrak, ktorý potvrdil slová svojho spoluhráča. Bokroš vraj nazýva juniorský šampionát detským a nedokáže z hráčov vyťažiť ich talent.

Domov
Zdieľať
Diskusia