Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2019, 10:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Boris Valábik parádne naložil neprajníkom, ktorí nadávajú našej reprezentácii do 20 rokov

ŠPORT BORIS VALÁBIK HOKEJ SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bývalý slovenský hokejista vie, ako sa správajú fanúšikovia.

V ďalekej Kanade momentálne prebiehajú majstrovstvá sveta v hokeji do 20 rokov. Samozrejme, nechýbajú na nich ani naši hokejisti, ktorí sa síce v prvých zápasoch trápili, ale napokon zvládli posledný zápas proti Kazachstanu a po vysokej výhre 11:2 postúpili do štvrťfinále.

Slovenskí hokejoví fanúšikovia už netrpezlivo čakajú na to, aký výkon predvedú naši mladíci v zápase proti silnému Rusku. Štvrťfinálový súboj je na pláne už zajtra, vo štvrtok 3. januára o 4:30 ráno, takže si budeš musieť privstať, ak chceš slovenských juniorov vidieť v akcii.

Vráťme sa však späť k úvodným zápasom, kedy Slováci podľahli USA 1:2, Švédom 2:5 a Fínom 1:5. Keby si vtedy naši chalani čítali komentáre Slovákov na internete, zrejme by mohli zavesiť korčule na klinec a prestať sa hokeju venovať.

Komentujúci im nakladali, často aj nechutne nadávali, vraj nám robia v zámorí na medzinárodnej scéne hanbu a nemali tam ani vycestovať.

Našťastie, väčšina Slovákov si snáď uvedomuje, že nie je dôvod juniorom zbytočne nadávať, keď sa človek pozrie, v akom prostredí musia bojovať o svoju budúcu kariéru. Na Facebooku sa trefne vyjadril Boris Valábik, náš bývalý hokejista, ktorý poslal našim mladíkom veľavravný odkaz a neprajníkom dobre naložil.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Posledný komentár o sebe si vraj prečítal pred dlhými rokmi, keď ešte len odchádzal do zámoria. Nebavilo ho sledovať, ako mu ľudia nadávajú do neschopných a nemožných, a tak sa radšej sústredil na hokej a o rok ho draftovali do NHL v prvom kole.

Kritikom, ktorí nevyšli zo svojho rodného mesta, sedia doma za telkou s bruchom plným kapra a zemiakového šalátu a mudrujú, aj keď nikdy nestáli na korčuliach, odkázal, nech si prácu juniorov vážia namiesto jej znevažovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia