Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2019, 18:12
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Opitá Slovenka počas štefanskej noci vyliezla na konštrukciu snehuliaka. Ohol sa pod jej váhou

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Žena z Považskej Bystrice sa zahrala na horolezkyňu.

Štefánske slávnosti sa na Slovensku dlhú dobu spájajú so zábavami. Občas sa ale stáva, že to človek preženie s alkoholom a následne dostane bláznivé nápady. Podobný prípad sa týkal aj mladej ženy z Považskej Bystrice, ktorá počas Štefánskej noci o tretej hodine nad ránom vyliezla na kovovú konštrukciu snehuliaka.

Žena v predpokladanom alkoholovom opojení nedbala na tabuľku, ktorá okoloidúcich upozorňuje, že konštrukcia je napojená na elektrický prúd. Podľa náčelníka mestskej polície bolo jej cieľom spraviť si zo snehuliaka fotografiu, pretože kamerový záznam ukazuje, že ju pri vylezení na snehuliaka fotila druhá osoba.

Opitá Slovenka počas Štefánskej noci vyliezla na konštrukciu snehuliaka. Tá sa pod jej váhou ohla
Opitá Slovenka počas Štefánskej noci vyliezla na konštrukciu snehuliaka. Tá sa pod jej váhou ohla Zdroj: TV JOJ

Pri tejto príležitosti sa jej podarilo ale konštrukciu v hodnote 4 000 € výrazne ohnúť. Netradičný tvar snehuliaka si všimli pri hliadkovaní mestskí policajti a vďaka následnému prezretiu záznamu odhalili, že za týmto činom stojí neznáma „horolezkyňa“.

Okrem zatiaľ nevyčíslenej škody si ale žena mohla podľa polície taktiež nebezpečne ublížiť. „Mohla spadnúť, pretrhnúť kabeláž a mohlo dôjsť k zraneniu,“ povedal pre TV JOJ náčelník Juraj Lieskovský. Identita mladej ženy je zatiaľ neznáma, ale policajti veria, že si uvedomí svoju chybu, a príde sa na políciu prihlásiť sama.

 Záznam z kamery nájdeš v reportáži TV JOJ

Domov
Zdieľať
Diskusia