Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2018, 21:03
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenskí policajti bez váhania pomohli rodičom s bábätkom, ktorí ho potrebovali dostať do nemocnice

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Pomáhať si treba celý rok, čoho krásnym príkladom sú títo dvaja policajti.

Naši policajti na svojej facebookovej stránke zdieľajú hromadu roztomilých príbehov zo služby. Na Štedrý deň nás potešili novým prípadom z Nitry, kde policajná hliadka pred časom úplnou náhodou narazila na zúfalého otca s rodinou.

Otec sa s manželkou a bábätkom po očkovaní vrátil domov do dedinky pri Zlatých Moravciach, lenže dieťatko začalo na očkovanie reagovať alergicky, a tak nechcel čakať na záchranku a rýchlo sadol naspäť do auta.

Chcel svoje dieťa čo najrýchlejšie dopraviť do nemocnice v Nitre, lenže celé mesto bolo viac či menej zapchaté.

Šťastie sa naňho usmialo, keď stretol policajnú hliadku v zložení Jaroslav Starinský a Martin Lahučký. Zúfalého muža si hneď všimli, on im vysvetlil situáciu a dvaja páni v uniformách neváhali ani sekundu, zapli majáky a sprevádzali ho až do nemocnice.

Bábätko sa späť v rukách lekára ocitlo v rekordnom čase a všetko nakoniec dobre dopadlo. Otec v tom zhone nestihol policajtom poďakovať tak veľmi, ako by si želal, a preto od policajného zboru chcel, aby mu sprostredkovali s obomi príslušníkmi stretnutie. Na ňom si všetci zúčastnení povymieňali pekné slová vďaky, úsmevy a policajti odišli späť do práce.

Domov
Zdieľať
Diskusia