Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2018, 12:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena radšej vypila celú fľašu koňaku, akoby ju mala odovzdať na letiskovej kontrole

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL LETISKO
Uložiť Uložené

Starší prípad sa opäť vo veľkom objavuje v médiách.

Výborné príbehy zo sveta sa nestrácajú ani po rokoch. Najlepšie o tom svedčí prípad jednej čínskej ženy po štyridsiatke, ktorá sa ešte v roku 2015 postarala o vtipný moment na letisku priamo v Pekingu.

Aj keď nejde o aktuálny príbeh, v médiách sa pred Vianocami začal opäť šíriť, a tak sme sa aj my rozhodli ti ho trošku priblížiť. Možno si už podobnú situáciu zažil na vlastnej koži aj ty.

Žena, ktorú vtedy pomenovali len ako pani Zhao, prišla na letisko v Pekingu v dobrej nálade. Onedlho už mala sedieť v lietadle smerujúcom do mesta Wenzhou, lenže zabudla na to, že si so sebou v príručnej batožine zobrala aj fľašu drahého koňaku.

Rémy Martin XO Excellence nie je lacný alkohol, veď fľaša čínskej ženy mala vtedy hodnotu približne 200 dolárov, avšak pracovníci bezpečnostnej kontroly museli byť neúprosní.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený UFM Johnathan (@ufmjohnathan),

V príručnej batožine nemôžeš na palubu vziať vlastnú fľašu alkoholu, ak si ju nekúpil v duty free zóne a nemáš ju zapečatenú vo vrecúšku. Žene preto chceli alkohol skonfiškovať, čo odmietla. Radšej vystúpila z radu, sadla si do kúta a začal z fľaše popíjať.

Odporúčané
Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? 19. februára 2024, 9:30

Netrvalo jej dlho, kým ju vypila celú, a potom už nasledovali len výkriky a nevhodné správanie. Skončila na zemi, odkiaľ jej museli pomôcť privolaní policajti a napokon ju odovzdali do rúk rodine, pretože do lietadla nastúpiť nemohla.

Nech ti aj príbeh pani Zhao slúži ako ponaučenie, že opiť sa môžeš pred cestou na letisko a nie priamo pred bezpečnostnou kontrolou. Do príručnej batožiny si samozrejme nezabudni zbaliť len to, čo pravidlá dovoľujú.

Domov
Zdieľať
Diskusia