Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2018, 11:28
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Priateľ jej hodinu neodpisoval, tak vytvorila virálne video, kde za jeho nájdenie ponúka 9 dolárov. Paulina teraz baví celý svet

ZAUJÍMAVOSTI TWITTER
Uložiť Uložené

Virálne video Američanky ťa zaručene pobaví.

Niektoré ženy by boli nervózne, znepokojené alebo by už splietali teórie o tom, ako je práve určite s inou, keď im ich priateľ čo i len chvíľu neodpisuje. 21-ročná Paulina Ramirez však do tejto skupinky rozhodne nepatrí a keď jej priateľ hodinu neodpisoval, svoj čas bez neho využila na tvorbu vtipného videa, ktoré je aktuálne celosvetovým virálom.

Svoju neschopnosť editovať videá pretavila do vtipného minútového kvázi traileru, ktorý v sebe skrýva vtipnú pointu. Výsledkom je fiktívna upútavka na neexistujúci film plná vtipných narážok. Paulinine video si určite pozri, na Twitteri ho totiž videli už státisíce ľudí a prebrali ho aj svetové médiá.

Paulina dokonca na Twitteri dostala aj niekoľko pracovných ponúk, s čím rozhodne pri tvorbe vtipného videa vôbec nerátala.

Domov
Zdieľať
Diskusia