Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2018, 20:41
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kylie Jenner zarobila toľko, čo Jay-Z. Forbes zverejnil mená najbohatších amerických celebrít

ZAUJÍMAVOSTI KYLIE JENNER REBRÍČEK
Uložiť Uložené

V rebríčku dominujú najmä filmoví režiséri, no zahanbiť sa nedala ani najmladšia Kardashianka.

S blížiacim sa koncom roka môžeš na našom webe nájsť rôzne rebríčky, ktoré sumarizujú dáta za uplynulých 12 mesiacov. Ich najväčším zhotoviteľom je práve svetoznámy magazín Forbes. Ten pravidelne zostavuje zoznamy najlepšie platených ľudí z rôznych odvetví. Tentokrát prichádza so zoznamom najbohatších amerických celebrít za posledný rok.

V rebríčku sa umiestnili širokospektrálne celebrity ako režiséri, herci, raperi, športovci, umelci či modelky. Úplne prvé miesto obsadil známy filmový režisér a otec série Star Wars George Lucas s majetkom vo výške až 5,4 miliardy dolárov. Na druhej priečke sa umiestnil opäť ďalší režisér a producent Steven Spielberg so zárobkom 3,7 miliardy dolárov.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Vôbec po prvýkrát sa v tomto rebríčku objavila aj 21-ročná modelka a podnikateľka Kylie Jenner, ktorej sa podarilo umiestniť hneď na piatej priečke, ktorú však zdieľa aj s raperom Jay-Z. Obaja si dokázali zarobiť neuveriteľných 900 miliónov dolárov.

Odporúčané
Prečo svet pobláznila športová značka Alo Yoga? Nosí ju Kylie Jenner aj Hailey Bieber, ceny sú prekvapivo nízke Prečo svet pobláznila športová značka Alo Yoga? Nosí ju Kylie Jenner aj Hailey Bieber, ceny sú prekvapivo nízke 15. februára 2024, 9:30

Kylie je navyše vďaka príjmom z Instagramu a vlastnej a veľmi úspešnej značke kozmetiky Kylie Cosmetics na najlepšej ceste stať sa najmladšou miliardárkou sveta. Forbes odhaduje, že ak sa Kylie bude takto dariť aj naďalej, o chvíľu môže dokonca tromfnúť aj zakladateľa Facebooku Marka Zuckerberga.

Najbohatšie americké celebrity 2018 podľa magazínu Forbes:

1. George Lucas – 5,4 miliardy dolárov
2. Steven Spielberg – 3,7 miliardy dolárov
3. Oprah Winfrey – 2,8 miliardy dolárov
4. Michael Jordan – 1,7 miliardy dolárov
=5. Kylie Jenner – 900 miliónov dolárov
=5. JAY-Z – 900 miliónov dolárov
7. David Copperfield – 875 miliónov dolárov
8. Diddy – 825 miliónov dolárov
=9. Tiger Woods – 800 miliónov dolárov
=9. James Patterson – 800 miliónov dolárov

Domov
Zdieľať
Diskusia