Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2018, 22:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Počas posledného týždňa prekvapili youtuberi a Janette Drapáková odkazom pre Rytmusa

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Blíži sa koniec roka, no známe osobnosti nezaháľajú a popri práci si nájdu čas aj na vírenie vody.

Aj dnes pre teba máme pravidelnú dávku noviniek z domova aj zo sveta. Ak ti náhodou ušiel predposledný diel zo stredy s Petrou a Krištofom, tak to ešte rýchlo utekaj napraviť, aby sa k tebe dostali všetky dôležité informácie za uplynulý týždeň. Dnešnou nádielkou nás prevedie dvojica Šajmo a Deniska, ktorí už tradične spracovali množstvo zaujímavostí z hudby, módy a diania na Slovensku. 

Aj tento týždeň sa do veľkej miery niesol v znamení konfliktov a vírenia vody. Za plastové slamky a pokrytectvo sa do seba pustili Moma a Selassie. Z hudobnej scény sa o slovo prihlásila manželka Paľa Drapáka Janette, ktoré bránila manžela po tom, čo mu Rytmus venoval riadok v jednom zo svojich textov.

Na záver sme si pre teba ešte pripravili krátku reportáž z návštevy predpremiéry nového Spider-Mana, v rámci ktorej sme vyspovedali aj známych návštevníkov ako Asimister, Dušan Cinkota alebo raper Strapo. Ten sa tiež podieľal na tvorbe dabingu, viac sa už dozvieš v najnovších Freshnews. 

Domov
Zdieľať
Diskusia