Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2018, 16:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Internet sa vysmieva policajtom, ktorí hrdo pózovali s drogovým záťahom. Naskladali pred seba aj jednodolárovky

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Hrdí policajti z Texasu chytili troch drogových dílerov.

Americkí policajti sa neustále snažia bojovať s drogovou kriminalitou, pričom občas vedia zájsť až do extrémov. Nanešťastie pre partiu policajtov z amerického mesta Tenaha v štáte Texas, tentoraz sa nemohli pochváliť miliónmi dolárov a hromadou kokaínu.

Zadržať sa im podarilo troch podozrivých z prechovávania návykových látok, čo je samo o sebe záslužná činnosť, lenže podozriví pri sebe nemali toľko drog a peňazí, aby sa mohli policajti hrdo postaviť pred zadržaný kontraband.

Internet, a najmä ľudia na Facebooku, sa teraz smejú z toho, čo všetko dokázali muži zákona položiť pred seba na stôl.

Nechýbala na ňom „kopa“ bankoviek pričom niektoré z nich boli doslova jednodolárovky, dve pištole, o ktorých ľudia v komentároch hneď začali pochybovať, či náhodou nie sú na guličky, a dve plné vrecúška pravdepodobne marihuanových stoniek. Nevedno, či malo ísť len o odpad, alebo chceli díleri predať aj tie.

Policajti očividne museli pri aranžovaní stola improvizovať, a preto by si na ňom našiel aj rozbitý mobil, poloprázdnu fľašu vody a dva balíky vrecúšok. Na jednej váhe sa zrejme mala nachádzať droga, ale v komentároch ľudia rozmýšľali nad tým, či tam policajti neumiestnili iba Ferrero Rocher. Niekde na stole sa mali nachádzať aj lieky na predpis.

Domov
Zdieľať
Diskusia