Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2018, 12:35
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Konšpirátori „odhalili“ mimozemskú základňu. V čiernom fľaku vidia ufónsky objekt

ZAUJÍMAVOSTI ANTARKTÍDA UFO
Uložiť Uložené

A ako vždy, základňa sa nachádza na Antarktíde.

Užitočná pomôcka Google Earth poslúžila konšpiračným nadšencom k novému objavu. Údajne odhalili starodávnu mimozemskú základňu, ktorá sa schováva pod snehom a ľadom. Odborník na konšpiračné teórie Pán vo videu opisuje miesto ako „nejakú skrytú základňu pod antarktickým ľadom.“

Pri zoomovaní na čierny fľak špekuluje o „nejakej platforme, ktorá vôbec nevyzerá prirodzene.“ Jedným dychom dodáva, že to vyzerá ako lietajúci tanier vnútri objektu. „Vidím, že sa tam niečo deje. Niečo sa tam leskne,“ poznamenal s tým, že ak to je základňa, je to obrovský objav. Ak máš čas a naozaj nevieš, čo s ním máš robiť, môžeš si pozrieť vyše 30 minútové video, kde sa odborník rozplýva z jeho objavu.

Necháme, samozrejme, na teba, čo vidíš v tajomnej škvrne. Ľudia v diskusii vidia len ľad, niektorí zas medzigalaktickú základňu. My v tom vidíme človeka, ktorý sa musí za počítačom veľmi nudiť a inšpiroval sa neúspešným pokusom, o ktorom sme ťa informovali posledne.

Domov
Zdieľať
Diskusia