Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2018, 11:35
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ukážka pre Levieho kráľa je druhou najsledovanejšou v histórii. Za 24 hodín získala 224 miliónov videní

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Rúti sa na nás obrovský hit.

Animák Leví kráľ (The Lion King) patrí k jednej z najobľúbenejších disneyoviek, takže niet divu, že s jeho remakom sa spájajú veľké očakávania a teší sa naň mnoho ľudí. Pred pár dňami sme dostali prvý teaser a musíme povedať, že bol naozaj výborný a zahral na tie správne nostalgické struny.

A evidentne nie sme sami, pretože prvá ukážka za 24 hodín nazbierala viac ako 224 miliónov pozretí (celosvetovo). Podarilo sa jej tak zboriť niekoľko rekordov. Okrem iného ide vôbec o najpozeranejší trailer zo stajne štúdia Disney a viac pozretí mala len marvelovka Avengers: Infinity War. Takýto obrovský úspech podľa mnohých len signalizuje, že kiná budú v lete budúceho roka praskať vo švíkoch. 

Napokon, už predtým, než bol do sveta vypustený teaser viacerí ľudia prorokovali, že Leví kráľ bude útočiť na miliardové tržby. Prvé zábery to len potvrdili, fanúšikovia originálu z roku 1994 sú z remaku zatiaľ nadšení a voice over Jamesa Earl Jonesa, známe zábery a klasická hudba ich okamžite dojali. V Disney skrátka vedia ako na to. Najlepšie však je, že snímka zatiaľ aj po vizuálnej stránke vyzerá parádne.

Príbeh malého Simbu, ktorý sa musí stať kráľom a zároveň čeliť intrigám svojho zlého strýka Scara si svojho času získal srdcia divákov po celom svete. Film režíruje Jon Favreau, ktorý nám už doručil kvalitný remake A Jungle Book. Zdá sa, že štúdio Disney urobilo dobre, keď ho angažovalo aj pre tento známy príbeh.

Hlasy známym postavám prepožičajú herci, ako Donald Glover, Seth Rogen, Keegan-Michael Key, Chiwetel Ejiofor, James Earl Jones, Billy Eichner, Alfre Woodard, Beyoncé či John Oliver. Premiéra sa uskutoční 18. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia