Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2018, 16:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rus prišiel zaplatiť za nový iPhone XS tisíckami mincí, ktoré vo vani vážili cez 350 kilogramov

TECH APPLE IPHONE RUSKO
Uložiť Uložené

Ruský bloger získal vďaka platbe popularitu.

Ruský bloger Svyatoslav Kovalenko si v nákupnom centre v srdci Moskvy chcel vyskúšať menší sociálny experiment. Ako sám hovorí, väčšina ruských obchodníkov nechce, aby si za produkty platil desiatkami či stovkami mincí, pretože mince pre nich vytvárajú logistické problémy navyše. Kovalenko preto zašiel priamo do Apple obchodu, aby si vyskúšal zákaznícky prístup medzinárodnej korporácie.

So svojimi kamarátmi naplnili vaňu ruskými rubľami v minciach, vďaka čomu v nej napokon mali byť tisícky mincí za viac ako 1000 €. Samotná vaňa vážila cez 350 kilogramov, takže Kovalenko by ju sám nikam neodniesol.

Rus prišiel zaplatiť za nový iPhone XS tisíckami mincí, ktoré vo vani vážili cez 350 kilogramov
Zdroj: Svyatoslav Kovalenko

Po ceste do Apple obchodu sa však skupina s vaňou dostala do problémov, pretože ju dvakrát zastavili strážnici a nechceli ju pustiť do cieľa. Vaňa plná mincí koniec koncov vzbudzovala podozrenie.

Kovalenko si v Apple obchode chcel za mince zadovážiť nový iPhone XS, čo sa mu nakoniec podarilo. Zamestnanci síce neboli nadšení, ale jeden z nich si sadol a pustil sa do počítania.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Po približne dvoch hodinách boli mince zrátané a bloger mohol domov odísť s novým smartfónom vo vrecku. Médiá medzitým oslovili ruskú hovorkyňu Apple, ktorá len skonštatovala, že ak by sa niekto pýtal, čo pre kalifornskú spoločnosť znamená orientácia na potreby zákazníkov, stačí si pozrieť video od Kovalenka. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Святослав Коваленко (@kovalenkosvyat),

Domov
Zdieľať
Diskusia