Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2018, 16:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mayweather odkazuje Nurmagomedovovi, že si ho podá jedine v boxerskom ringu. Na Silvestra nakoniec bude bojovať

ŠPORT CONOR MCGREGOR JAPONSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Americký boxer spôsobil v posledných týždňoch chaos.

Pred dvomi týždňami zostal svet prekvapený z tlačovej konferencie, na ktorej Floyd Mayweather v Japonsku predstúpil pred novinárov a vyhlásil, že na Silvestra bude bojovať proti japonskému kickboxerovi a MMA bojovníkovi Tenshinovi Nasukawovi. Médiá oznámenie pochopili ako vstup boxera do MMA, avšak o tri dni neskôr bolo všetko inak.

Mayweather na svojom Instagrame vysvetlil, že ho organizácia RIZIN zavádzala a namiesto exhibície spravili zo zápasu skutočný súboj. Floyd preto silvestrovskú cestu do Tokia zrušil, lenže tentoraz sa situácia znovu zmenila.

Šéf organizácie RIZIN priletel za Mayweatherom do USA, kde spoločne rokovali a napokon sa dohodli, že konflikt vyriešili a zápas sa konať bude. Naozaj pôjde o exhibíciu pred bohatými podnikateľmi, pričom Floyd v interview pre TMZ vyhlásil, že za exhibíciu trvajúcu 9 minút nikto nikdy nezaplatil viac peňazí. Pripomenul, že sa dohodli na pravidlách, ktoré zakazujú kopanie.

Portál TMZ o pár hodín neskôr zverejnil aj druhú časť rozhovoru, v ktorej Mayweather komentuje potenciálny súboj s Khabibom Nurmagomedovom. Ak si doteraz neveril tomu, že medzi tímami oboch bojovníkov prebehli prvotné diskusie, potom ťa snáď presvedčí samotný Floyd.

Odporúčané
PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie 5. marca 2024, 16:00

Boxer priznal, že ho zástupcovia Khabiba chceli dotiahnuť do oktagonu, avšak on odmietol. Vraj si Khabib bude môcť diktovať podmienky vo chvíli, keď sa jeho zárobky zo športu vyšplhajú na deväťciferné. Kým chce bojovať s Mayweatherom, bude ho musieť poraziť v boxe, a Khabib vyniká skôr v zápasení ako rozdávaní rán.

Domov
Zdieľať
Diskusia