Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2018, 19:05
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Miluješ presklené stavby? Dizajnový apartmán z New Yorku pre teba bude tým pravým

KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Vďaka českej realitnej kancelárií Svoboda & Williams sa môžeš stať majiteľom nehnuteľnosti priamo v srdci Veľkého jablka.

Unikátní příležitost ke koupi prostorného dvoupokojového bytu na 100 Eleventh Avenue, v ohromující budově navržené oceňovaným architektem Jeanem Nouvelem.

Jižně orientovaný byt s jednou ložnicí, koupelnou a samostatnou toaletou se chlubí okny od podlahy ke stropu a dlouhou terasou s výhledy na město. Pokoje jsou krásně prosvětlené a šatna i komora jsou elegantně ukryty, aby se vytvořilo více prostoru v obývacím pokoji. Otevřený koncept jídelny má plně vybavenou moderní kuchyň s centrálním ostrůvkem, nerezovými skříňkami a spotřebiči z nerezové oceli.

V interiéru je bílá terrazzová podlaha a vysoké stropy. Ložnice zahrnuje šatnu a působivou bílou koupelnu se dvěma umyvadly, vanou a skleněným sprchovým koutem.

Dům s bazénem leží na křižovatce West Chelsea Arts District, Meatpacking District a parku Hudson River. Vyhledávaná lokalita je obklopena galeriemi, muzei a těmi nejlepšími restauracemi, kavárnami i nočním životem. 

P.S. - Byt je prodáván společností Christie's International Real Estate Group.

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams.

Adresa: 100 Eleventh Avenue, New York (Spojené štáty americké)

Celková obytná plocha: 115 m²

Cena: Na vyžiadanie (pani Veronika Krajcárková)

V prípade, že vieš aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré sú hodné pozornosti širšieho publika, tak neváhaj a pošli nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme!

Domov
Zdieľať
Diskusia