Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2018, 10:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na fotke Cristiana Ronalda nechtiac zahviezdil úplne holý spoluhráč v šatni. Chiellini o fotografovaní netušil

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalský futbalista si len nevinne zapózoval.

Portugalčan Cristiano Ronaldo sa po zápase Juventusu proti AC Milánu mohol usmievať. Juventus zaknihoval víťazstvo 2:0, Ronaldo krátko pred koncom zápasu strelil gól a klub z Turína zažíva najsilnejší vstup do talianskej ligy po veľmi dlhom čase.

Ronaldo predstavuje obrovské lákadlo nielen pre fanúšikov, ale aj pre samotných protihráčov. Po zápase sa do šatne Juventusu prišiel so superhviezdou odfotiť náhradník z milánskeho klubu Raoul Bellanova.

Aj keď si Raoul v zápase nezahral, chcel si domov odniesť cenný skalp momentky s Cristianom, čo sa mu podarilo dosiahnuť na výbornú. Fotografiu spokojne zavesil na svoj Twitter, pričom na jednej strane sa usmieva polonahý Ronaldo a vedľa neho pózuje Raoul.

Mladý hráč si však vôbec nevšimol, že vedľa neho v pozadí pobehuje úplne nahý obranca Juventusu Giorgio Chiellini. Obranca zrejme prechádzal zo sprchy späť na svoje miesto a nikto si nevšimol, že na fotke pobehuje bez oblečenia, čo museli mladému hráčovi z AC Milána pripomenúť až fanúšikovia na sociálnych sieťach.

Odporúčané
Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko 15. apríla 2024, 13:30

Fotka vyzerá o to lepšie, že na nej pózuje samotný Cristiano Ronaldo, a tak sa okamžite stala virálnou. Snáď sa Chiellini nehnevá za to, že ho celý Twitter videl tak, ako bol stvorený. Bellanova sa mu už stihol ospravedlniť.


Domov
Zdieľať
Diskusia