Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2018, 15:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vyber v záverečnom hlasovaní novú EČV skratku pre Bratislavu. Zostávajú už len 2 možnosti

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Slovenská polícia vytvorila záverečnú anketu.

Na konci septembra ohlásila naša polícia, že sa jej míňajú kombinácie súčasnej EČV skratky pre Bratislavu, a preto bude od občanov potrebovať pomoc. Policajti vymysleli 4 nové kombinácie, ktoré by mohli skrášľovať poznávacie značky Bratislavčanov a rozhodli sa umožniť ľuďom hlasovať o tej finálnej pomocou Facebooku.

Nevedno prečo, ale hlasovanie rozdelili na tri časti. V prvom semifinále sa stretli skratky BD a BE, zatiaľ čo v druhom zase BI a BT. Mnohým Slovákom nedávalo ani rozmiestnenie jednotlivých možností do semifinálových dvojíc zmysel, avšak policajti si stáli za svojím pôvodným rozhodnutím.

Vyber v záverečnom hlasovaní novú EČV skratku pre Bratislavu. Zostávajú už len 2 možnosti
Zdroj: Pixabay/Refresher

Hlasujúci užívatelia sa intuitívne rozhodli pre BE a BT, vďaka čomu mohli v prvý novembrový deň policajti vyhlásiť poslednú fázu ankety. Momentálne si už môžeš vybrať len medzi skratkami BT a BE, z ktorých si logicky väčšina hlasujúcich zatiaľ zvolila BT.

Aj posledná fáza hlasovania bude prebiehať už klasicky na Facebooku a čas prispieť do nej svojím hlasom máš do 21. novembra tohto roku. Ak teda chceš Bratislavčanov trochu nahnevať, môžeš pokojne zahlasovať aj za skratku BE, ktorá v súčasnosti na plnej čiare prehráva.

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev 19. marca 2024, 11:00

Mnohých Slovákov zamrzelo, že policajti nereagovali na žiadny z návrhov na to, aby bola súčasná štruktúra udeľovania poznávacích značiek prepracovaná a auto by si mohlo aj po predaji do rozdielneho okresu ponechať pôvodnú značku. Argumenty o šetrení peňazí a zefektívňovaní štátnej správy neboli vyslyšané, a preto už môžeš len rozhodnúť, ktoré písmená Bratislavčania budú musieť prijať za svoje.

Domov
Zdieľať
Diskusia