Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2012, 22:40
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Zviditeľni sa vytvorením coveru pre náš Freshtape

REFRESHER
Uložiť Uložené

Jedna zo záležitostí, ktoré nemáme doriešené je cover/artwork nášej mixkazety. Máme nejaké návrhy, ale ako to v správnej redakcii poskladanej z výlučne megatvrdohlavých hláv bývava, nevieme sa rozhodnúť, respektíve dohodnúť. Máme asi tucet návrhov od rôzn

Máme tu niečo pre kreatívcov. Jednotlivci, skupiny, agentúry, spoločnosti. Chopte sa kladiva, ceruziek, photoshopov! Ako isto viete, vymysleli sme si projekt FRESHTAPE. Jedná sa o mixtape s úplne novou hudbou od slovenských a českých interpretov. Niektorí ľudia sa pýtajú, kedy ho konečne vydáme. Dobrá správa je, že ho máme na 99% hotový a finalizujú sa iba nejaké veci okolo toho. Sľubujeme, do mesiaca ho máte v prehrávačoch!

Teraz k veci. Jedna zo záležitostí, ktoré nemáme doriešené je cover/artwork našej mixkazety. Máme nejaké návrhy, ale ako to v správnej redakcii poskladanej z výlučne megatvrdohlavých hláv býva, nevieme sa rozhodnúť, respektíve dohodnúť. Máme asi tucet návrhov od rôznych šikovných tvorcov, ale aj tak, čo keď sa nájde niečo viac fresh?

Ak si aspoň trocha veríš, chceš seba alebo svoju spoločnosť zviditeľniť, pošli nám svoju verziu  coveru pre FRESHTAPE.



Čo môžeš získať:

1. Každá jedna práca bude vložená do albumu na našom Facebooku.

2. Autor alebo spoločnosť, ktorá vytvorila svoju verziu a odoslala nám ju bude vložená do popisu a aj označená, prípadne bude vložené vaše fb, alebo odkaz na stránku. Samozrejme, ak chcete zostať v anonymite - nie je problém.

3. Pre víťaza, ktorý vytvoril cover/artwork tu máme reklamu pre jeho osobu, grafické štúdio alebo agentúru na dva týždne na našej web stránke (cca 750 tisic zobrazení), alebo finančnú hotovosť podľa vzájomnej dohody.

4. Meno autora/ názov spoločnosti vložíme ku každému infu ohladom tejpu (články, youtube linky, atď).

Naše jediné požiadavky pre cover/artwork:

1. Viditeľný, primárne prevládajúci nápis Freshtape.

2. Viditelný text www.refresher.sk

3. Použitý materiál, obrázky a podobne v súlade so zákonom, neporušujúce copyright.

4. Minimálna veľkosť 1500 x 1500px.

4. Ostatné necháme na teba.



Ako postupovať:

- Vytvor svoju verziu podľa vyššie uvedených informácií.

- Odošli nám svoj výtvor do 8. septembra 2012, na [email protected] s predmetom freshtape_cover (uisti sa že si dal správny predmet)

Aj keď všetky diela budú vo facebooku a budeme sledovať reakcie fanúšikov, rozhodovať sa bude redakcia podľa vlastného úsudku. Za pochopenie ďakujeme.

Domov
Zdieľať
Diskusia