Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2012, 10:46
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Vyhraj Samsung DA-E550, prvý duálny audio dock na svete

REFRESHER
Uložiť Uložené

Vyhraj rýchlo a naozaj jednoducho Samsung DA-E550, prvý duálny audio dock na svete.

Vyhraj Samsung DA-E550, prvý duálny audio dock na svete

Ako to už býva zvykom, znova môžete vyhrať na Refresheri niečo hodnotné. Tento raz je to skutočne zaujímavý produkt, Samsung DA-E550. Spoločne so spomínaným výrobcom elektroniky, Samsungom a jeho slovenským a českým zastúpením, ti Refresher.sk prináša šancu vyhrať tento prvý duálny audio dock na svete a to len za pár klikov. Všetko o Samsung DA-E550 a o jeho paramtetroch a vlastnostiach si môžeš prečítať viac na oficiálnej stránke Samsungu, napríklad po kliknutí sem. Nejedná sa o súťaž v klasickom slova zmysle, musíte mať proste štastie. Ak si sa zapojil do predchádzajúcej verzie súťaže, prosím urob tak znova.

Zapoj sa do súťaže, je to naozaj jednoduché, odklikaj čo uznáš za vhodné:

a Rafflecopter giveaway

Pravidlá pre súťaž:

1. Zapoj sa do súťaže cez widget vyššie.

2. Dúfaj, že ťa vyberieme.

3. Sleduj 16. septembra web a tento príspevok, kde zverejníme výhercu Audio Docku Samsung DA-E550.

Výherca audio docku Samsung DAE-550 (prvé meno). Ďalší dvaja dostávajú balík nálepiek. Sledujte svoje mailové adresy a odošlite potvrdzujúci mail. V opačnom prípade strácate nárok na výhru!

Súťaž trvá do 15. septembra, 23:59. Výherca bude vyžrebovaný nasledujúci deň a bude kontaktovaný na emailovú adresu s ktorou sa zapojil (nastavená vo fb, twitter ucte a podobne). Výherca nás môže kontaktovať cez email na [email protected].

Domov
Zdieľať
Diskusia