Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2018, 14:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Konečne práca snov? Za fajčenie marihuany dostaneš 50 dolárov na hodinu

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Kanadská firma predstavuje prácu pre všetkých lenivých fanúšikov zelenej rastlinky. Prihlásiť sa môžeš ešte pár týždňov.

Ak si si doteraz myslel, že máš ideálnu prácu, dnes možno zmeníš názor. Spoločnosť AHLOT sídliaca v Toronte totiž hľadá päť zamestnancov na pozíciu znalcov marihuany, ktorých úlohou bude jednoducho ochutnávať vzorky jednotlivých odrôd. Za 50 dolárov na hodinu. Podmienkou však je, aby si sa do chuti a účinkov veselej zelenej rastlinky vyznal.

Zamestnávateľ ti naviac preplatí až 200 dolárov na nákladoch mesačne, čo pri 16 odpracovaných hodinách skutočne nie je málo. Obzvlášť, keď budeš len pohodlne sedieť, písať príspevky na sociálne siete a spolupracovať na videách či firemných udalostiach.

Spoločnosť ešte čelila problémom s legislatívou, a tak musela posunúť dátum pre prihlášky, takže sa môžeš na oficiálnej stránke zaregistrovať do 17. októbra

Konečne práca snov? Za fajčenie marihuany dostaneš 50 dolárov na hodinu
Domov
Zdieľať
Diskusia