Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2018, 10:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Young Thug vyriešil problémy s políciou a vydáva sľúbené EP s Eltonom Johnom, Jadenom Smithom a 6lackom

HUDBA
Uložiť Uložené

Medzi skladbami nájdeme aj leaknutú spoluprácu s legendárnym Eltonom. Thugger opäť dokazuje, že má v pláne prebrať si ocenenie za najlepší projekt roka.

Ak nás sleduješ aspoň trochu pozorne, určite ti neunikol tento článok, kde sme písali o spolupráci Young Thuga s Eltonom Johnom. Tá pravdepodobne vznikla už pred niekoľkými mesiacmi, kedy sa títo dvaja stretli, čo nám dali vedieť prostredníctvom sociálnych sietí. V tom čase sme ešte famóznu spoluprácu nazývali leakom a správne sme zároveň predpokladali, že z internetu zmizne. 

Pred dvoma týždňami sa Thugger o slovo prihlásil opäť a prostredníctvom Twitteru avizoval, že sa chystá vydať nový projekt. Jeho vydanie sa pretiahlo až do dnešného dňa, keďže ako správny raper z Atlanty musel čeliť zatýkaciemu rozkazu, ktorý sa týkal až 8 obvinení z minulého roka.

Už je však všetko v poriadku a my sme sa dnes dočkali vydania On the Rvn, kde okrem Eltona hosťujú aj Jaden Smith a 6lack. Dovolíme si tak tvrdiť, že ide o najlepšie možné spojenie v roku 2018. Dosť bolo slov, vychutnaj si šesť nových plnohodnotných skladieb, ktoré sa dohromady budú uchádzať o jeden z najlepších tohtoročných projektov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia